Noark

8 жовтня в Житомирі та 9 жовтня в Рівному пройшли семінари NOARK

10-10-2014

Компанія NOARK продовжує нарощувати свою присутність на ринку електротехніки України. Для ближчого знайомства потенційних замовників з продукцією та новинками NOARK 8 жовтня в Житомирі та 9 жовтня в Рівному пройшли семінари NOARK. Усі бажаючі змогли ознайомитися з продукцією NOARK та можливостями і перевагами її використання.

Під час презентацій була представлена продукція, що добре себе зарекомендувала у багатьох проектах, а саме автоматичні вимикачі, контактори, пристрої диференційного захисту та інше. Також були представлені новинки – металеві шафи PMF.

Було обговорено перспективи розвитку бізнесу NOARK в цих регіонах та визначені подальші кроки по їх реалізації. Обговорювались шляхи максимального наближення до споживача, забезпечення максимального сервісу продукції NOARK. Окремо постало питання, що із-за проблем з фінансуванням багато споживачів використовує дешеву електротехнічну продукцію, якість якої не витримує жодної критики. Наслідками такого використання є травмування від враження струмом, пожежі та інші негативні явища. Важливим моментом було роз’яснення, з чого складається вартість електрозахистних пристроїв і що отримує споживач, купуючи дорожчий, але якісніший пристрій.

Ми і надалі плануємо розвиток мережі NOARK в Україні і плануємо проведення аналогічних заходів найближчим часом і в інших регіонах. В разі зацікавлення ми готові обговорити варіанти співпраці та проведення сумісних заходів у Вашому місті.

м. Житомир. Семінар в офісі ФОП Калінін.

м. Рівне. Семінар в офісі СВ Альтера.

Головна Новини 8 жовтня в Житомирі та 9 жовтня в Рівному пройшли семінари NOARK